top of page
Logo_Haarwerkdeclareren.jpg

Onze diensten

JOUW DECLARATIE ÉN FACTURATIE, GOED GEREGELD

Jij bepaalt wat wij voor je doen. Je kunt kiezen voor een pakket waarin wij enkel de declaratie uit handen nemen, of je kiest ervoor om ook de facturering door ons te laten doen. Onze prijzen hangen af van het aantal haarwerken die je jaarlijks levert. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je onnodig veel betaald. Jouw declaraties én facturatie, goed geregeld. 

Je hoeft je te declareren facturen niet op te sparen. Indienen doe je wanneer het jou uitkomt en wij starten het administratieve proces vervolgens binnen twee werkdagen op. Zo loop jij geen geld mis. Je ontvangt, afhankelijk van de hoeveelheid declaraties die je indient, regelmatig een rapportage per e-mail. Zo hoef je zelf niet in de gaten te houden of de declaraties goedgekeurd zijn. Het indienen van de te declareren facturen is gemakkelijk. Je mailt ons de factuur met als begeleidend schrijven de overige benodigde informatie en wij gaan voor je aan de slag.

 

Wij werken met een Verwerkersovereenkomst, waardoor je mede verzekerd bent van veiligheid omtrent privacy gevoelige gegevens.

Image by Glenn Carstens-Peters

Declaratie van uw haarwerken

ONS BASISPAKKET

Financial Consultation

Declaratie én facturatie van uw haarwerken

ONS MEEST COMPLETE PAKKET

Wij zijn flexibel

EN KUNNEN JE DUS IN VAN ALLES TEGEMOET KOMEN

Als je een eigen invulling voor je ziet, waarin wij jou administratief kunnen ondersteunen, komen wij je hier graag in tegemoet. Maak een afspraak met één van onze medewerkers, dan hebben we het samen over de mogelijkheden.

bottom of page